Waar haal ik beddengoed voor mijn jongste spruit? En met welke motiefjes op?

Geplaatst door

 

Waar zoek je het juiste beddengoed voor jullie kids? Uit welk materiaal moet het bestaan? Ga je voor flanel of voor katoen? En wat moet er op het beddengoed staan? Wat is er dezer dagen populair bij je kinderen?

Laten we op deze vragen eens kort ingaan zodat jullie de slaapkamers van jullie kids helemaal aantrekkelijk kunnen maken.

Waar zoek je het juiste beddengoed voor jullie kids?

Er zijn veel winkels waar je beddengoed kan vinden en zelfs online kan je ze tegenwoordig in alle maten en printen vinden. Als je voor een klein assortiment wilt gaan maar het vooral goedkoop moet zijn, raad ik winkels zoals de Zeeman of Hema aan. Je kunt ook online op aliexpress gemakkelijk beddengoed vinden dat binnen het budget past.

Vind je printen en motiefjes van het beddengoed belangrijker dan zijn smulderstextiel.be of 3suisses.be leuke websites. Ze hebben beide een uitgebreid assortiment die je met moeite in een uur kan doorbladeren.

Er zijn veel mogelijke websites en winkels waar je beddengoed kan vinden en ik raad je aan het gewoon eens te googelen.

-> De beste jongens en meisjes kinderdekbedovertrekken collectie

Uit welk materiaal moet het bestaan? Ga je voor flanel of voor katoen?

Het meeste beddengoed bestaat of te wel uit flanel of uit katoen aangezien deze gezonder zijn voor het lichaam en je er niet gaat van zweten. Het verschil tussen beide is vaak te merken bij de seizoenswisseling. Flanel is warmer en dus eerder geschikt voor de winter en de herfst terwijl katoen voor zomer en lente is.

Wat moet er op het beddengoed staan? Wat is er dezer dagen populair bij je kinderen?

De beste tip die ik je kan geven, is dat je je kinderen gewoon vraagt wat ze zelf in gedachte hebben. En als je liever een cadeautje geeft, kan je opletten waar ze mee bezig zijn in hun jonge leventje. Welke tekenfiguren hebben ze graag? Welk speelgoed spelen ze mee? Waar kijken ze naar op tv? Ik denk dan aan Cars, Paw Petrol of Frozen…

Of wil je liever beddengoed waarbij ze er langer gaan onder willen slapen en niet (figuurlijk) uitgroeien? Dan kan je altijd beddengoed met hun lievelingsdier op kopen! Mijn ouders hebben voor mij dekbed set gekocht van tijgers, die zowel vroeger als nu mijn lievelingsdieren zijn. En ja, ik slaap er nog steeds onder…. *guilty*

Al het baby of kinderbeddengoed dat je nodig kunt hebben vind je overigens hier.

CozyKidz heeft het allemaal waaronder de populaire merken BORN Copenhagen en Bibelotte. Kosteloze verzending als je boven de vijftig euro besteld.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *