Wanneer je een hotel boekt, doe je dit vaak omdat het makkelijk is op de plaats van bestemming waar je op dat moment op vakantie bent of naar een congres gaat, maar dat betekent niet dat je een hotel niet op zoekt voor een beetje luxe. Dat is namelijk een van de meest voorkomende redenen dat mensen een hotel op zoeken. Een luxe badkamer, maar ook lekker kruipen onder en luxe dekbed. Toch hoeft zo’n luxe dekbed niet alleen in een hotel voor te komen, maar kun je ook kiezen voor een luxe dekbed bij jou thuis. Namelijk door te kiezen voor een Essenza dekbedovertrek. In deze tekst gaan we kijken wat een Essenza dekbedovertrek precies is en wat de kenmerken hiervan zijn.

Luxe in huis met een Essenza dekbedovertrek
Essenza staat bekend om luxe en uitstraling. Helemaal wanneer je kijkt naar de prints die Essenza op hun dekbedovertrekken maakt, snap je waarom mensen voor dit merk kiezen. Het zijn namelijk niet de meest alledaagse prints, maar dat betekent niet dat ze onrustig of teveel zijn. In tegendeel zelfs. Essenza is een bedrijf uit Utrecht wat inmiddels al in meer dan 40 landen verkocht wordt en dat komt door de prachtige prints die het merk biedt. Essenza reist namelijk het hele land af op zoek naar inspiratie voor hun dekbedden. Op die manier weten ze op een integere manier kunst te maken van een dekbedovertrek. En dat kun jij natuurlijk ook gewoon in huis halen.

Kenmerken Essenza dekbedovertrek
De bekendste kenmerken zijn natuurlijk de prints van Essenza. Het zijn niet alledaagse prints waardoor ze niet alleen zorgen voor een fijn dekbedovertrek, maar ook voor een waar kunstwerk in huis. Toch is het niet alleen zo dat de dekbedovertrekken mooi zijn. Ze zijn ook nog eens van hoogwaardige materialen en dat betekent niet dat dit maar in een soort materiaal is. In tegendeel. De Essenza dekbedovertrekken worden namelijk gemaakt in een hele hoop verschillende materialen. Niet alle mensen zijn hetzelfde en daarom is het belangrijk dat er verschillende materialen zijn die passen bij verschillende mensen. Je kunt denken aan katoen, satijn, twill of flanel. Wat dan ook jouw favoriete materiaal mag zijn voor dekbedovertrekken, er is er vast een beschikbaar van het merk Essenza.

Tot slot

Omdat we een groot gedeelte van onze tijd in bed doorbrengen, mag je jezelf soms best iets meer verwennen en dat kan dus in de vorm van een prachtig dekbedovertrek van Essenza. De dekbedovertrekken zijn niet alleen mooi, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor de dekbedovertrekken niet alleen een mooie uitstraling geven, maar ook nog eens kunnen zorgen voor een heerlijke nachtrust en een beetje extra luxe thuis. Naast Essenza dekbedovertrekken, zijn tegenwoordig ook Cinderella dekbedovertrekken zeer populair.