Er is tegenwoordig een groot aantal quilts op de markt. Het is natuurlijk heerlijk om met je quilt op je natuursteen vensterbank te zitten. De beste populaire zijn wollen, katoen, poly-katoenmix en fleece. Er zijn ook verschillende luxe dekens beschikbaar die cashmere, zijde en chenille zijn.

Onze experts ontdekten redelijk veel over wollen dekens in mijn laatste post. Nu zal ik zeker de opstelling beschrijven van andere quilts die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn en u helpen bij uw zoektocht naar een deken of zelfs een deken die al uw kamerbehoeften zal verrukken.

Alleen al het gebruik van katoen als bedekking werkte echt niet goed, omdat het zeker niet bestand is tegen veelvuldig wassen. Draden zoals rayon en polymeer zullen een katoenen bedekking verbeteren, vooral als u op zoek bent naar een deken die niet erg kreukt en vrij algemeen kan worden gewassen. Voor een grotere katoenen deken, moet u op zoek naar een katoenen bedekking in een visgraatpatroon of zelfs een mandgeweven trend om u comfortabel te houden en nog steeds ademend en delicaat te blijven.

Een fleece quilt is groen en wordt gecombineerd met rayon. De polyester die voor dit mengsel wordt gebruikt, is gemaakt van FAMILY PET “polyethyleen terephthalate”. HOND is een hars dat wordt hergebruikt uit frisdrankcontainers en dat ook wordt gebruikt om door de mens gemaakte draden te maken. De fleece-quilt is uiterst delicaat en zal je behaaglijk houden.

Het gebruik van alleen katoen voor een quilt functioneerde niet goed omdat het zeker niet bestand is tegen veelvuldig wassen. Draden zoals rayon en polymeer zullen zeker een katoenen dekbed verbeteren, vooral als u op zoek bent naar een bedekking die niet erg kreukt en die vrij typisch kan worden gewassen.