Last van een verkeerde houding? Kijk dan eens naar een ergonomische bureaustoel. Naast dat ze zeer goed zijn voor de zithouding, zijn ze te koop in de leukste kleuren en meest smaakvolle designs. De kwaliteit is hoog en de bureaustoelen gaan zeer lang mee. Dus als je zeker wel een beter stoel kunt gebruiken ga dan eens voor de BMA Axia bureaustoel en kies ervoor standaard in een betere houding te zitten tijdens kantoorwerkzaamheden. De kans op wervelklachten, een muisarm en vermoeidheid wordt hierdoor veel kleiner.

Reden 1: Ergonomisch ontwerp


De stoelen zijn gecertificeerd met speciale normen als NPR-1813 en EN-1335. Het betekend dat de maatvoering ideaal is voor elk lichaamstype en deze stoelen perfect naar de lichaamshouding zijn te in te stellen. In een kantoor zal er met deze stoelen als zeer snel minder ziekteverzuim zijn en zullen medewerkers hun werk als prettiger ervaren omdat ze fitter thuis komen. Deze stoelen ondersteunen het bekken, de rug, nek en ledematen op de juiste wijze. Hierdoor heb je minder kans een fysiotherapeut te moeten bezoeken na urenlang werken op het kantoor.

Reden 2: Optimale manier van instellen

Als de stoel goed wordt ingesteld zal deze optimaal zijn werk doen. De ergonomische vorm zal de natuurlijke zithouding van een lichaam bevorderen. Dit instellen kun je middels de hendels doen. Dit werkt intuïtief en dus op gevoel. Merk je dat je nog niet lekker zit? Stel deze dan makkelijk nog wat bij. Je kunt de diepte van de zit bepalen, de hoek, de hoogte en de stand van de rugleuning. De stoel beschikt over een mechanisch kantel systeem welke de dynamiek in de zithouding bevorderd. De stoel helpt ook om meer te ontspannen en leent zich uitstekend als projectstoel.

Reden 3: Kwaliteitseisen en design

Naast het moderne trendy fraaie ontwerp van de Axia bureaustoel kwam deze perfect uit de test met winnende prijzen die de kwaliteit bekend hebben gemaakt. De kwaliteit is op een efficiënte wijze tot stand gekomen en gerealiseerd tot een van de beste ergonomisch instelbare bureaustoelen voor professioneel gebruik binnen kantoor of in huis. De stoel staat bekend om gewonnen prijzen en Awards dankzij het slimme en stijlvolle ontwerp. Voor elk soort interieur is er wel een Axia bureaustoel die past. Misschien kies je voor trendy groen of ga je liever rustige kleuren zoals zwart, beige of pastelblauw. De stoelen zijn duurzaam ontworpen omdat de materiaalkeuze de kwaliteit van het milieu bevorderd. Verder is het materiaal recyclebaar en op duurzame wijze geproduceerd.