Er is tegenwoordig een groot aantal quilts op de markt. De beste populaire zijn wollen, katoen, poly-katoenmix en fleece. Er zijn ook verschillende luxe dekens beschikbaar die cashmere, zijde en chenille zijn.

Onze experts ontdekten redelijk veel over wollen dekens en waar je een dekbed kan kopen in mijn laatste post. Nu zal ik zeker de opstelling beschrijven van andere quilts die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn en u helpen bij uw zoektocht naar een deken of zelfs een deken die al uw kamerbehoeften zal verrukken.

Alleen al het gebruik van katoen als bedekking werkte echt niet goed, omdat het zeker niet bestand is tegen veelvuldig wassen. Draden zoals rayon en polymeer zullen een katoenen bedekking verbeteren, vooral als u op zoek bent naar een deken die niet erg kreukt en vrij algemeen kan worden gewassen. Voor een grotere katoenen deken, moet u op zoek naar een katoenen bedekking in een visgraatpatroon of zelfs een mandgeweven trend om u comfortabel te houden en nog steeds ademend en delicaat te blijven.