Misschien voor de meeste van ons wel de belangrijkste kamer van het huis, de woonkamer. De ruimte waar je in thuiskomt na een lange werkdag of na een avondje borrelen. Dan wil je in een goed verzorgde ruimte belanden die er spik en span uitziet. Maar met wat voor meubels gaan we dat verzorgen? Wij zullen je een stapje verder helpen met 5 meubels.

Uiteraard, de bank

Iets wat centraal staat in het grootste gedeelte van de woonkamers, de bank. Een bank wordt gezien als grondlegger van het kleurenschema en daarom is de bank zo belangrijk. Een bank blinkt al gauw uit als deze in het midden van de woonkamer wordt neergezet en word bijgewoond door andere meubels. Het model van de bank brengt vooral veel stijlen met zich mee, hoekbanken in satijn zien er een stuk moderner uit dan een rechte, stoffen bank.

Bijzettafeltjes

Kopje koffie tijdens het tv kijken? dan wil je die wel ergens kunnen neerzette. Een bijzettafeltje is hier ideaal voor. Het neemt niet de ruimte in beslag van een normale tafel en deze is makkelijk te verplaatsen van de ene kant naar de andere kant van de bank. Als dit tafeltje in dezelfde kleurencombinatie als de bank wordt gekozen dan is de combinatie niet weg te denken. Kijk voor een bijzettafeltje of andere kleine meubels en accessoires eens bij Lifa Living of Deluxa.

Kookeiland

Ook als is dit wat duurder dan de rest van het lijstje is een kookeiland geweldig om een wat luxere look aan uw woonkamer te geven. Om te zorgen dat niet heel de keuken vervangen hoeft te worden kan een keukeneiland een mix van de stijlen van de keuken en de woonkamer in zich meenemen. Het kookeiland zal opvallen.

Een georganiseerde open kast

Wat bedoelen we hier nou mee? een kast met open vakken die muur bedekkend is. Een wand moet zo veel mogelijk bestaan uit die kast en opgevuld worden met prachtige artikelen zoals een boekencollectie of kunst beeldjes die in de hokjes passen. Dit geeft niet alleen een leuke look aan de kamer maar maakt het ook persoonlijker.