Er zijn veel voordelen van verlaagde plafonds. Moet u zwakke punten verbergen die afbreuk doen aan de visuele esthetiek van een interieur dat op een aanzienlijke hoogte of dakniveau verschijnt? Het installeren van een systeemplafond in uw bedrijfspand of woning is een nieuwe manier om structurele componenten, zoals leidingen en kabels die u liever uit het zicht wilt, te verbergen. Maar de voordelen van een verlaagde plafond gaan verder dan alleen het uiterlijk van het interieur van een kamer verbeteren.

Verberg de rommel

Verlaagd plafond verbergt dat het daar een puinhoop is. Er hangt veel elektriciteit, sanitair en ventilatie over de lengte van het keukenplafond. Als er een standaard gipsplaten plafond was geweest, had het eigenlijk iets lager moeten zijn.

Toegang tot wat hierboven staat

Het is supergemakkelijk en ‘niet-invasief’ om omhoog en over een plafondtegel te schuiven om een ​​kijkje te nemen naar wat er boven is, of om meerdere tegels uit de weg te schuiven en volledige toegang te hebben, in geval van lekkage of problemen met leidingen, evenals aan de elektrische of ontluchting.

Kosteneffectief

Verlaagde plafonds zijn niet duur, bekijk de prijzen. Het is kosteneffectiever om dit decoratieve verlaagde plafond in de keuken te installeren dan het huren van een sheetrocker en al het stof en de rommel en de dagen om het af te krijgen.

Standaardlampen monteren

De elektriciteitskast is op het frame gemonteerd en houdt het hele gewicht van de doos, evenals het lichtarmatuur, volledig vast. De verlaagde plafondtegel is in feite gewoon ingeklemd tussen de elektriciteitskast en de afdekplaat van het armatuur, met een nauwkeurig gat in de tegel zodat de doos er doorheen past.

Aanpasbaar

Verlaagde plafondtegels zijn verkrijgbaar in een groot aantal ontwerpen, materialen en kleuren om te passen bij de gewenste look en stijl van een verscheidenheid aan interieurs. Om te profiteren van de bovengenoemde voordelen van verlaagde plafonds, moeten ze correct worden geïnstalleerd, zodat ze voldoen aan de industrienormen en -voorschriften. Dit vereist de vaardigheden en ervaring van een professionele plafondaannemer.

Verbeterde hygiëne

Voor vochtige omgevingen zoals keukens en badkamers kunnen verlaagde plafonds worden behandeld met speciaal geformuleerde antimicrobiële behandelingen om de hygiëne te verbeteren door de ontwikkeling en het uiterlijk van schimmels en bacteriën te verminderen.

De details

De laatste reden is dat het afgewerkte geïnstalleerde plafond er met de details echt uitziet als een tinnen plafond. De steunstrips of grid waren verkrijgbaar in dezelfde kleur als de tegel. Ik kreeg de rasterstukken in dezelfde zilveren kleur als de tegel en had daar kunnen stoppen en het zou goed zijn geweest.

Bron: Stylishcolors.eu