Soms is ​​een slot en sleutel niet genoeg voor uw huis. Sloten kunnen gemakkelijk worden ontgrendeld door iedereen die vijf minuten per dag heeft om te leren hoe dat moet. Dat is de reden waarom we ons soms veiliger voelen met met zwaardere vergrendeling, iets dat niet kan worden geforceerd en niet gemakkelijk kan worden gebroken. Dit maakt uw huis veel veiliger en zorgt dat u ‘s nachts gemakkelijker kan slapen.

Dit is waar digitale sloten van pas komen. Digitale sloten zijn enkele van de meest betrouwbarxe en efficiënte sloten die u kunt kopen om uw huis te beschermen. Ze zijn hoog technologies wat zeer state of the art is en een van de beste innovaties voor moderne woningbeveiliging. Bovendien is het eenvoudig te gebruiken en veel eenvoudiger dan een sleutel voor uw voordeur.

Een digitaal slot is een toetsenbord dat in de deur wordt geïnstalleerd. U kiest uw eigen pincode voor het toetsenblok en voert die pincode eenvoudig in het cijferblok in om de bijbehorende deur te ontgrendelen. Het is een eenvoudig proces en het is zeer veilig zolang u uw pincode voor uzelf houdt. Je kunt de pin ook op elk gewenst moment wijzigen als je bang bent dat iemand weet wat de code is.

Deze sloten worden ook geleverd met sleutelkaart scanners. Dit is een eenvoudige kaart die je swiped en die de deur ontgrendelt. Je hebt maar een bepaald aantal sleutelkaarten, dus houd ze veilig en dan kunt u er zeker van zijn dat je huis heel veilig op slot is.

Deze sloten kunnen ook met verschillende functies worden geleverd. Velen zijn voorzien van een inbraakalarm dat afgaat als iemand probeert het toetsenbord te hacken of te vaak de verkeerde pin invoert. De toetsenborden hebben ook een touchscreen om uw slot een slanke uitstraling te geven, zodat u geen lelijk opdringerige slot aan uw deur hebt.

De sloten zelf zijn ook zeer betrouwbare en stevige sloten. Meestal wordt een digitaal slot geïnstalleerd met een zwaar nachtslot om uw deur zo goed mogelijk op slot te houden totdat die juiste pin of juiste sleutelkaart gebruikt wordt. Digitale sloten zijn zo veilig als het maar kan.

Bezoek onze website Lock Secure- locksecure.nl/slotenmaker-den-haag